Fiarone Oy

est. 2010

Fiarone Oy on vuonna 2010 perustettu tietoturvaan ja IT-infrastruktuurin asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Koko henkilöstömme koostuu pitkän linjan sertifioiduista ammattilaista, joilla on takanaan vuosien kokemus aina PK-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Yritys on 100%:sti operatiivisen henkilöstönsä omistuksessa.

Asiakkaamme luottavat ammattitaitoomme ja tästä parhaana osoituksena ovat olleet molempia osapuolia tyydyttäneet pitkät asiakassuhteet sekä yrityksemme voimakas kasvu viimeisten kolmen vuoden ajan.

Kaikki ratkaisumme ja palvelumme tuotetaan tulevaa EU-lainsäädäntöä silmällä pitäen ja palvelutuotteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta ilman sidoksia ulkopuolisiin palveluntarjoajiin.

Lähtökohtamme on ymmärtää eri liiketoiminta-alueiden erilaiset tarpeet tiedon suojaamiseen. Tehtävämme on edustaa asiakastamme aina parhaan, mutta kustannustehokkaan lopputuloksen takaamiseksi asiakkaan liiketoimintaa tukien. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaan haasteet, joihin tarjoamme parhaat mahdolliset ratkaisut.


Miten voimme auttaa teidän liiketoimintaanne?