Fiarone Oy

Osaamme auttaa yritystänne


Tervetuloa mukaan erityisoikeutettujen joukkoon. Olette ottamassa askeleen kohti parempaa ja turvallisempaa tietoturvaa. Missionamme on olla ammattimainen ja kustannustehokas tietoturvatalo, josta löytyvät kaikki ratkaisut yritystänne koskeviin tietoturva-asioihin. Käyttämämme sovellukset ja tekniikat ovat alan uusinta kärkeä ja käytössä kaikkein vaativimmissa kohteissa ympäri maailmaa. Olemme kehittäneet näistä lähes neljän vuoden aikana ympäristön, jonka avulla pystymme tarjoamaan yrityksellenne parhaat mahdolliset käytännöt niin hallinnollisen kuin teknisenkin tietoturvan saralla, murto-osalla niistä kustannuksista, jotka vastaavista ratkaisusta koituisivat normaalisti. Skaalautuvan asiakaslähtöisen palvelumme ansiosta ratkaisumme sopivat pk-yrityksistä aina monikansallisiin yhtiöihin asti. Jo hyväksytty, vuonna 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus luo täysin uudenlaiset haasteet lähes kaikille liiketoiminnan alueille, ja meidän tehtävämme on tarjota teille ratkaisu asioiden hoitamiseksi.

Tietoturvapalvelut

Toisinaan tietoturvan suunnittelu ja harjoittaminen voi tuntua siltä, kuin se paras vaihtoehto olisi vain sammuttaa laitteet ja irtaantua verkosta lopullisesti. Tarjoamme yrityksellenne helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut, joiden avulla voitte rauhassa keskittyä siihen, missä itse olette parhaita - omaan liiketoimintaanne.

Tarjoamme käyttöönne alan viimeisintä osaamista sekä tehokkaita työkaluja, joilla pysyt varmasti tietoturvan aallonharjalla sekä tilanteen herrana, tapahtui mitä tahansa. Teknisen tietoturvan avulla pyritään sellaiseen tilanteeseen, jossa käytetyillä järjestelmillä ei ole tietoturvapuutteita. Tietoturvasta huolehtiminen on siis aloitettava jo laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelu- sekä hankintavaiheessa.


Konsultointipalvelut

Vaikka tekniikka helpottaa yritysten liiketoimintaa tänä päivänä huomattavan paljon, on silti huomioitava yrityksen palveluksessa olevat henkilöt tai sidosryhmät, jotka voivat vaikuttaa yrityksen liiketoimintaan. Hallinnollisen tietoturvan tarkoituksena on ennaltaehkäistä tilanteet, joissa yrityksen toimintakyky riskeerautuu, johtuu se sitten heikosta salasanasta, päivittämättömistä järjestelmistä, virustartunnasta tai auki jääneestä ulko-ovesta.

Hallinnollisen tietoturvan tarkoituksena on saattaa yrityksen jokainen sidosryhmä samalle viivalle tietoturvan harjoittamisen näkökulmasta. Niihin kuuluvat tietoturvapolitiikan laatiminen sekä toimintaohjeistukset erilaisten tilanteiden varalle, esimerkkinä mitä tietomurron jälkeen on välittömästi tehtävä. Lisäksi yrityksen ulkopuolisten toimijoiden ja kumppaneiden ohjeistus ja auditointi hoituu kauttamme kätevästi. Lisäksi tarjoamme konsultointipalveluita sopimusteknisissä asioissa.